Připravujeme

Obsah:

LEDEN / ÚNOR 2017

Mercedes-Benz Maybach Vision 6
Tesla P 100 D
Autosalón Paříž 2016
BMW Alpina B7 Biturbo
Fenomén jménem SUV
Elektromobilita
Pirelli kalendář 2016

A ještě mnohem více...

image_6311

Podzimní fantazie v restauraci Giardino

Podzimní novinky v nabídkovém menu v restauraci Giardino:

Gratinované brambory s dýní a mozzarellou, ozdobené krevetou

190,-

Ravioli plněné dýní, podávané s omáčkou z šafránu a gorgonzoly, posypané vlašskými oříšky

240,-

Telecí kotleta na grilu, dýňové ragú se zelenými fazolkami

390,-

Panna cotta s dýňovým džemem

90,-

Giardino je příjemná rodinná restaurace na pražských Vinohradech, jež se pyšní vynikající kuchyní, za kterou se opravdu vyplatí přijít. S podzimem a novým měsícem přicházíme s novinkami v našem jídelním lístku. Zavítejte do krásné restaurace Giardino na podzimní dýňové speciality, kterými jsme obohatili naši stálou nabídku mediteránské, balkánské a italské kuchyně.

Jako předkrm jsme zvolili gratinované brambory v kombinaci s dýní, zjemněné sýrem mozzarella. Jednou z našich specialit jsou domácí čerstvé těstoviny. V nabídce letošního podzimu to jsou Ravioli, plněné dýní, které podáváme v oblíbené šafránové omáčce s gorgonzolou a zdobíme vlašskými ořechy. Delikatesa!

Samozřejmě sázíme na výběr kvalitního masa. Do podzimního menu jsme pro vás vybrali telecí kotletu. Připravujeme ji na přání s kostí nebo bez. Ke kotletě podáváme ragú z dýně a zelených fazolek. Tato kombinace je neskutečně dobrá!

Tečka na závěr v podobě dezertu z panna cotty s domácím dýňovým džemem,

jehož zajímavě jemná, smetanová chuť vás přivede do labužnického nebe...

Ochotná a sympatická obsluha vám s výběrem ráda poradí a doporučí vše k vaší spokojenosti.

Více informací naleznete na: www.restgiardino.cz.


NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

Generální partneři portálu:

Partneři portálu:

                 

Další portály mediální skupiny HMG:

        

TOPlist