Doporučujeme

V kinech od listopadu:


JAMES BOND - 007

NENÍ ČAS ZEMŘÍT

image_14412

Soutěž o vouchery do Bageterie Boulevard

Pět z vás má možnost vyhrát vouchery na Slavnostní HUSU do Bageterie Boulevard.

Ochutnat můžete nová limitovaná edice s nádechem slavnostní zimní hostiny, navíc v neotřelém slovenském podání. Menu Specialité du Chef HUSA právě odstartovalo v Bageterii Boulevard a připravil ho nikdo jiný než známý šéfkuchař Marcel Ihnačák. Pokud tedy toužíte po rychlém, ale skutečném gastronomickém zážitku s puncem výjimečnosti, skočte si na dva plátky křupavého chleba, které v sobě skrývají pečenou husičku, dýňové chutney, dresink s bílou ostružinou a samozřejmě nechybí ani typický slovenský sýr oštěpek a lístky špenátu.

Soutěžní otázka:

Ve kterém městě se 18.12. otevírá nová pobočka Bageterie Boulevard?

a) Trutnov

b) Teplice

c) Chomutov

Nápovědu naleznete na webu www.bb.cz.

 

Pošlete nám správnou odpověď, své jméno, adresu a telefon na e-mail: soutez@hmg.cz. Do předmětu zprávy napište: LUXURYHOUSE – Bageterie Boulevard. Ze všech došlých emailů vyhrává správná odpověď: 50, 150, 250, 350 a 450, tyto maily od nás obdrží výhru.

Soutěž trvá od 16. 12. – 22. 12. 2019.

Soutěž již byla ukončena a výherci kontaktování e-mailem.

Slavnostní HUSA právě přiletěla do Bageterie Boulevard jako specialita konce roku

Přichází nová limitovaná edice s nádechem slavnostní zimní hostiny, navíc v neotřelém slovenském podání. Menu Specialité du Chef HUSA právě odstartovalo v Bageterii Boulevard a připravil ho nikdo jiný než známý šéfkuchař Marcel Ihnačák. Pokud tedy toužíte po rychlém, ale skutečném gastronomickém zážitku s puncem výjimečnosti, skočte si na dva plátky křupavého chleba, které v sobě skrývají pečenou husičku, dýňové chutney, dresink s bílou ostružinou a samozřejmě nechybí ani typický slovenský sýr oštěpek a lístky špenátu.

Letošní advent rozhodně nepřinese na naše talíře jen každoroční klasiku v podobě kapra, ale také delikátně vyladěnou limitovanou edici od Bageterie Boulevard. Ta vsadila na slavnostní pokrm v podobě pečené HUSY, v našich krajích velmi oblíbenou, ovšem v originální kombinaci s typickými slovenskými surovinami. Pečenou husu tak doplňuje tradiční sýr oštěpek, který je ale i u nás velmi populární. Jedná se o horský sýr, jenž se původně vyráběl “odštípnutím” od sladkého sýra. Při celém výrobním postupu oštěpku je pak důležité jeho uložení do dřevěné formy, kde se nechává odstát a následně se máčí ve slaném nálevu, díky němuž získává svoji nezaměnitelnou chuť. Zimní syté a vydatné chutě pak u HUSY dále doplňuje nasládlé chutney z dýně s růžovým pepřem a dresink s exotickou bílou ostružinou.

HUSA z Bageterie Boulevard je časově omezená nabídka, proto pokud si chcete užít tu pravou zimní atmosféru, vydejte se do nejbližší bageterie co nejdříve. Limitovanou edici si navíc můžete vychutnat i v kombinaci s některým z typických zimních Hot drinků, jako je Jablečné brandy, Zázvorový čaj nebo Kokosové Latté.

Více se o Bageterii Boulevard a jejich novinkách se dozvíte na webu www.bb.cz.

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

KNIHY

FOTOREPORTY

Generální partneři portálu:

 

Partneři portálu:

  

         

 

      

Další portály mediální skupiny HMG:

      

     CELEBRITYHOUSE.cz

PORTÁLY HMG :

www.carshouse.cz    www.menhouse.cz   www.womenhouse.cz   www.luxuryhouse.cz 

www.gastrohouse.cz   www.celebrityhouse.cz   www.cinemahouse.cz   www.househouse.cz

www.kidshouse.cz   www.bookhouse.cz   www.hotelhouse.cz   www.luxusniplaze.cz

www.nicemagazine.cz   www.homemagazine.cz   www.golfmagazine.cz 

  www.inspirovanikrasou.cz   www.sefredaktorzavolantem.cz   www.rozhovoryzavolantem.cz

www.luxusniplaze.cz    www.podcasthouse.cz    www.menhouseman.cz  

www.nejlepsikavarny.cz

TOPlist